Töretlen a sportcentrumos Sport-mix tábor népszerűsége

Nem árulunk el titkot, ha elmondjuk, hogy a legnagyobb kedvenc a Sport-mix táborunk, idén mindössze 3 óra leforgása alatt “kelt el” a 75 hely.

A gyerekek imádják, a szülők pedig küldik a pozitív visszajelzéseket, amelyekből büszkén osztunk meg néhányat. Hála és köszönet illeti 3 csodálatos táborvezetőnket, Terjéki Zoltánt, Prigl Ágnest és Bíró Pétert! 🙏

“Én még soha és sehol nem találkoztam ilyen energiabomba pedagógusokkal, akik ennyire szeretik a gyerekeket és a mozgást, a szakmájukat. Akik ennyire beleadnak mindent ezekbe a napokba. Ez valami egészen elképesztő. Jó hallani a gyerekektől és látni a képeken azt a rengeteg élményt amit kaptak. Az ember szinte kedvet kapott hozzá, hogy részt vegyen – akár felnőttként is -egy ilyen táborban.  Ági néni, Zoli bácsi, és Ronaldo bácsi, köszönet és respect.”

„Köszönjük a szervezőknek, hogy fáradhatatlanok voltak a héten ebben a hőségben. A gyerekeim nevében is mondhatom, hogy a nyár legizgalmasabb egy hetét töltötték nálatok.”

„Kedves Ági, Zoli, Peti!  Ismét csak csacsogtak, csak csacsogtak és csacsogtak… Ja! És mindent bemutattak! Őrületesen izgalmas, tartalmas, energikus héten vannak túl a lányok teli élményekkel! A ti lelkiismeretes, lelkes munkátok nélkül nem ment volna! Nem volt könnyű ebben az iszonyú hőségben. Hálásak vagyunk a munkátokért! Köszönjük a szervezést!”